logo
Bevásárló kosár

Menü
+
+
 
<<  7/13 >>

GOLD együttes

Repertoárunkban mindenki megtalálhatja az általa kedvelt zenei íz-világát, természetesen minőséggel, élőben. (lakodalmas, mulatós, cigányzene, musical, operett, popzene, rock and roll, könnyűzene, disco); 2005-től létezünk ezzel a névvel és felállással. 

Mészáros Bálint(ének,billentyű):
1983 óta foglalkozik a zenével. Gyermek kora óta csak a zenének, zenélésnek él. Több zenekarban is játszott, mialatt kötelező katonasági éveit töltötte Csehországban, bár itt továbbra sem hagyta abba zenélést. Miután leszerelt, bekerült a gútai QUATRO nagysikerű zenekarba, ahol zongorán és szóló gitáron is játszott. 1997-ben kivált a zenekarból, majd egyedül, szólóban folytatta a karrierjét. 2005-től idősebbik fiával szolgáltat zenét lakodalmakban, bálokban, s egyéb ünnepségeken. Repertoárjuk nagyon széles és sokrétű. Aki őket választja, az nem fogja megbánni, mivel mindenki megtalálja a magához legközelebb álló stílust a zenéjükben! 

Mészáros Tamás (ének, vokál):
Már alapiskolás kora óta tanulja a zene fortélyait. Tamás ma már több szakmai elismeréssel büszkélkedik. A fiatal énekes, előadóművész a gútai Kis-Duna Menti Rockszínház művésze.
A színház mellett producerként is tevékenykedett, már két saját, egész estét betöltő koncertműsorral is bemutatkozott a nagyérdemű előtt.
Jelenleg zeneszerzéssel is foglalkozik. A nevéhez fűződik a TÚLVILÁGI ÁLOM c. emlékdal, amelyet egy felvidéki szerzőtársával alkottak.

A zenei szolgáltatás magas művészi színvonalon jelenik meg a repertoárjukban.
Látogassatok el Tamás weboldalára, ahol pontos információkat találtok a GOLD formációról is.
Telefon: Mészáros Bálint +421905181427 / Mészáros Tamás +421908039515
Weboldal / Facebook: www.meszarostamas.eu /

 https://www.facebook.com/pages/GOLD-egy%C3%BCttes/125704150778199


Email: bamesz69@gmail.com / info@meszarostamas.eu

 
<<  7/13 >>Všetky práva vyhradené - www.lagzi.sk
KEZDŐOLDAL | REGISZTRÁCIÓ | ELÉRHETŐSÉGEK / KONTAKT
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
© 2013 www.lagzi.sk
Partnerek | Tvorba e-shopov

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK